ACE EfterJobbet

Från
119 kr/mån

En olycksfallsförsäkring som räcker livet ut

Vem tänker på en olycksfallsförsäkring när man ser fram mot att kunna njuta av åren efter jobbet? Men ju äldre du blir, desto sämre blir det ekonomiska skyddet om något skulle hända. Efter att man fyllt 50 år minskar utbudet av försäkringar och de som finns erbjuder då ett sämre skydd.

ACE EfterJobbet är en trygg olycksfallsförsäkring som gäller hela livet och kan tecknas av dig som är mellan 45 och 75 år. På så sätt kan du vara säker på att du alltid har ett ekonomiskt skydd om du skulle råka ut för en olycka.

ACE olycksfallsförsäkring EfterJobbet ger bland annat ersättning för sjukhusvistelse, tandskador och hjälp i hemmet efter en olycka. ACE EfterJobbet är enkel att teckna och kräver ingen hälsodeklaration. Den gäller dessutom dygnet runt i alla länder och skulle olyckan vara framme, ser vi till att du snabbt får ersättning. Du väljer själv vilken ersättningsnivå som passar dig.

Både ersättningen och premien justeras upp med 3% per år i förhållande till den föregående perioden under följande tio år. Det är för att värdet på ersättningen hela tiden ska vara densamma.

Beräkna ditt pris här nedanför.

Läs mer om Olycksfallsförsäkringen Efter Jobbet

 

Njut av hela livet - teckna ACE Olycksfallsförsäkring EfterJobbet

ACE EfterJobbet är en olycksfallsförsäkring speciellt framtagen för dig som slutat arbeta eller planerar att göra det inom några år. Den ger dig ett viktigt ekonomiskt skydd livet ut och gäller dygnet runt, oavsett var du befinner dig i världen. Din månadspremie beror på vilken ersättningsnivå du väljer. ACE EfterJobbet ger dig möjligheten att fortsätta upptäcka världen utan att behöva oroa dig.
 
Det här innehåller vår olycksfallsförsäkring EfterJobbet:
 
Ersättning om du hamnar på sjukhus. Skulle du bli inlagd på sjukhus efter en olycka, får du ersättning i upp till 30 dagar. Händer samma sak utomlands får du till och med dubbel ersättning. I detta fall ger ACE EfterJobbet dig även ersättning för resekostnader läkarvård, behandling och mediciner, Sker detta utomlands tillkommer en självrisk på 1 000 kr.  
 
Ersättning vid medicinsk invaliditet. Skulle du skada dig så pass allvarligt att du får bestående men, får du en engångsersättning att disponera helt fritt. Ersättningens storlek beror på vilken ersättningsnivå du valt, vilken grad av medicinsk invaliditet du drabbats av samt vilken ålder du har när olyckan inträffar. 
 
Ersättning vid tandskador. Tandskador vid en olycka kan bli en riktigt dyr affär. Därför ger vår olycksfallsförsäkring dig ersättning för att laga dina permanenta tänder eller fastmonterade proteser med upp till 10 000 kr. 
 
Ersättning vid eftervård i hemmet. Att få hjälp i hemmet efter en olycka är ibland en nödvändighet. ACE EfterJobbet ger dig den möjligheten genom att ge dig upp till 15 000 kr i ersättning. Det enda som krävs är att du legat på sjukhus i minst ett dygn och att du är berättigad till kommunal hemtjänst på grund av olyckan.
 
Ersättning för professionellt stöd. Olyckor, överfall, rån, hot eller dödsfall inom familjen är alltid traumatiska händelser som lämnar djupa spår i själen. För att få dessa sår att läka krävs ibland professionell hjälp i form av terapi. ACE EfterJobbet ger dig då ersättning för upp till tio behandlingar hos en terapeut. 
 
Ersättning för dödsfall. Om det värsta skulle inträffa och du skulle avlida till följd av ett olycksfall så får dina anhöriga en ersättning upp till 62 500 kr. Detta skydd träder automatiskt in om du valt månadspremie från 179 kr och kan t ex användas till alla de omkostnader som en begravning ofta innebär. 
 
Beräkna ditt pris här nedanför.
 
Snabbfakta

» Kan tecknas mellan 45-75 år
» Upp till 937 500 kr - medicinsk invaliditet
» Upp till 25 000 kr - krishjälp
» Upp till 12 500 kr - tandskador
» Upp till 12 500 kr - hushållstjänster
» Upp till 500 kr/dygn vid sjukhusvistelse
» Upp till 1 000 kr/dygn - sjukhusvistelse utomlands
» Upp till 18 750 kr - läkarvårds- & resekostnader utomlands