Försäkringar

Individuella personförsäkringar

Hos ACE hittar du flera olika personförsäkringar till dig som privatperson. Bland våra försäkringar finns lösningar som passar just dina förutsättningar. I vår produktportfölj kan vi erbjuda en rad olika produkter - allt ifrån barnolycksfallsförsäkringar, sjukhusvistelseförsäkringar och olycksfallsförsäkringar, till mer specifika försäkringar såsom exempelvis en cancerförsäkring.
För att du lättare ska kunna hitta rätt försäkring för just dig och/eller din familj har vi kategoriserat försäkringarna inom olika åldersintervall. Klicka på respektive kategori ovan för att läsa mer om våra olika försäkringar.
 

Gruppförsäkringar och lojalitetsprogram

Vi på ACE erbjuder lojalitetsprogram och försäkringar för såväl stora som små företag inom de allra flesta branscher. Att erbjuda mervärde till slutkund genom en försäkringslösning syftar till att stärka kundlojaliteten, samtidigt som det är ett sätt att attrahera helt nya kunder. Försäkringslösningen tas fram helt efter ditt företags målsättningar, behov och verksamhet. Läs mer om våra gruppförsäkringar » 
 

Företagsförsäkringar

ACE är en av Europas ledande försäkringsgivare inom egendoms- och ansvarsförsäkringar samt risker inom Financial Lines. Från våra kontor i Stockholm, Oslo och Köpenhamn erbjuder vi försäkringslösningar för nordiska företag. För att veta mer om våra företagsförsäkringar hänvisar vi till www.aceeurope.se » (länken kommer ta dig till en extern hemsida).